Wednesday, November 19, 2008

Nadiah Nasuha New Image

Nadiah Nasuha New Image..... what happen!!!!! sayangnya.
akhirnya pendek jua rambut anak daraku... bukannya apa senang bila DIA dah sekolah nanti, taklah ayah dan ibu kelam-kabut dahlah nak ikat rambut tu ikut mood dia "kakak tak nak ikat la..." klu dah katanya A, A lah kena ikut, kalau tidak menjeritlah dia....
Tapi sweet juga anak ibu nie...kan...

Tuesday, November 18, 2008

Food Court JJ Bukit Tinggi - 13 Nov 2008

Gambar nie...aku ambil sewaktu membawa anak2ku berjln ke JJ Bukit Ting di Food Court...kesian yg BB aku tinggalkan...Tak pa nanti Is'ad dah besar ibu bawak pulak...
Dah lama ibu dan ayah tak bawak jln2kan....Abang Aiman yang paling seronok...katanya " dah lama tak pegi jln2...."dan katanya lagi "ayah dah lama kita tak pegi IOI Mall, rindu nak main kuda pusing2"

Aku dan suami bawa anak2 sebab Aiman dapat No.1 peperiksaan sek.keb.sri andalas tapi sek. agama dapat no.17 merosot...sebab demam waktu tuh...tp tak apa janji peratusnyer memuaskan...Alhamdulillah semoga kekal "kecerdikan" Amin....

Nie anak dara ku...die memang manja giler dengan ayahnyer...semua kata2nyer diikuti...geramnyer aku. Dialah satu2nyer anak perempuan yang lain2 hero pujaan hatiku....

Monday, November 17, 2008

Is'ad dah meniarap

Hehehehe Is'ad dah boleh meniarap la...sendiri buat tau..tiada pertolongan sesiapa pun. Bestnyer! Pada hal baru 3 bulan plus nie.