Monday, December 22, 2008






Nie gambar terbaru is'ad selepas majlis aqiqah arie tu... dah botakkan rambutnya...
Abangnya sibuk je suruh ambil gambar bersama meniarap.

Kek Kukus Buah




My favourite kek ..... Kek Buah... nyum...nyum...nyum

Hasil air tanganku... resepi nie officemate yang kasi dia pun ambil dari internat. Dah tahu buat tak payah beli lagi. Kek nie mahal kalau beli harganya antara RM40-RM50 tau... My hubby kata ok... tapi tax ade kacang...memang aku tak letak badam terlupa nak beli jadi terus buat je la sebab tak saber nak mencuba. Penat juga menunggu nak masak kena kukus selama 4 jam....

Majlis Hari Lahir Puteriku - 4 thn


Sabtu (20/12/2008) kami meraikan hari lahir puteri tunggalku.... Majlisnya cuma kami adik-beradik, ipar duai - biras, sepupu dan nenek..... nak buat meriah budget-nya x ader sebab baru saje buat kenduri aqiqah untuk anak bongsu kami....buat setakat ini la ;-)....




Gambar atas tu .... abg2 sepupunya....amin naqib dan mubin, mereka dari rumah ayah nyah yang baru balik dari menunaikan haji. Alhamdulillah segalanya berjalan dengan sempurna Amin....




Nadiah bersama dengan anak abangku... Alya dan Ana.... seronok nadiah dapat hadiah dari Mak Longnya....




Manis je rupanya...setelah didandan oleh Mak Long...


Wednesday, December 17, 2008

4th birthday NADIAH

Happy Birthday to U!
Happy Birthday to U!
Happy Birthday to Nadiah!
Happy Birthday to U!

Hari nie, genaplah 4 tahun usia anak dara ku seorang ini...alhamdulillah diberi kesihatan yg baik, sihat selalu. Amin.

majlis cukur jambul

Tarikh: 09 Dec 2008

Masa: 08.30 mlm

Tempat: Lot 1013 Jln Raja Jumaat, Kg Jawa



Majlis dah lama berlalu tapi x berkesempatan jer nak update dlm blog ni ha....next n3 more pictures ok...tunggguuuuu....


Sorry la..... ini ajee yg dapat ditokok tambah gambar semasa Majlis Cukur Jambul anak bongsuku.... Gambar ini pun copyright kat my SIL < http://fariena1111.blogspot.com/ > jgn mare Sis....