Saturday, February 28, 2009

DONNA BIRTHDAY

Last Thursday me & other officemate sambut birthday Donna yang ke-29 tahun...

Actually no idea-lah nak tulis2... Otak tengah blerrrr je nie.. Anyway Happy Birthday Donna

Another picture...

Monday, February 16, 2009

Minum Petang


Hari ini minuman petang kami sekeluarga popia goreng... gambar nie sebahagian saje... Ada lagi tapi tak goreng lagi... Bismillah ya..

GENG UPIN IPIN

Last Saturday me & mr. hubby also my childs tengok wayang kat Jaya Jusco Bukit Tinggi cuma yang baby is'ad je yang me tinggalkan kat rumah pengasuh.. Sampai je kat JJ memang ramai orang yang membawa anak2 tengok wayang dihujung minggu.. Nasib baik dah beli tiket malam semalamnya kalau tidak tentu dapat tempat duduk kat depan sekali..
Orang yang paling seronok sememangnya abang Aiman lah apa lagi, sebab mr. hubby dah janji dengannya, tak sabar2, kat rumah hari2 bertanya bila nie.. bila nie.. sampai kita orang naik bosan dibuatnya.. Actually firas first-time tengok wayang.. di dalam panggung dia macam takut sebab sound sistemnya kuat asyik duduk atas riba ayahnya je..
Movie nie memang sesuai untuk kita beriadah dengan anak2.. Actually me pun terhibur dengan jalan ceritanya.. Kalau hendak diberi bintang dari 5 bintang, me bagi 4 bintang.. Tahniah kepada anak2 muda yang menghasilkan jalan cerita ini..

Muka tension bila agaknya nak masuk dalam panggung..
Firas pun macam boring, apalah ibu dengan ayah nie... apa nak buat nie...
















Friday, February 13, 2009

Posing

Senyuman yang menawan kalbu la Is'ad...


Gambar2 nie.. me dgn anak2 and my mom berposing dengan camera baru kakak ipar I roslina tu yang suka mengambil gambar tetapi tidak suka bergambar katanya..


Bergambar lagi... tapi tak pa-lahkan sekali-kalakan... lagipun sememangnya nak hilangkan tension memikirkan kerja byk... me pun kadang2 suka bergambar jugak nie lagi gambar kelihatan cantik apalah me dah request dgn my SIL untuk bergambar 1 family...

Tengok tu firas muka berlagak konon2 tak nak bergambar tapi malu2 posing... cayalah firas "Ibu sayang Firas" tapi gambar nadiah and aiman tak ada... Lain kalinya MakLong...






Tuesday, February 10, 2009

Kek Kusus Buah Lagi


Cuti I buat kek Kukus Buah lagi... iyalah my kegemaran kalau nak tahu...

Birthday Ana

Last Saturday 7/2/09 we all sambut birthday Nor Alya Adriana kat rumahnya... Tiada apa yang "mama" belikan cuma kek tu yang boleh dibuatkan... nice x, tp printing atas kek tu my SIL yang order melalui internet...


Adam entah apa anginnya tak nak salin baju yang ibunya belikan... Tu pak uda tumpang sekaki sambut birthday pada 3/2 yang lepas... Alhamdulillah segalanya berjalan dengan lancar Amin... lepas ni next siapa pulak punya BIRTHDAY...




Gambar lagi...