Thursday, April 30, 2009

Hasil Kerja My SIL

My SIL nie, memang tak reti duduk diam, ada jer kreativiti dia nak edit gambar, download gambar... Anak tak dapat jadi model iklan, buatlah sendirikan...
Alangkah indahnya Nadiah menjadi cover album Paris Hilton... he... he... he...

Kalaulah gambar kereta nie, menjadi milikku alangkah indahnya duniaku...



Wednesday, April 22, 2009

Firas Fazari Muhamad Ishak

Salam sejahtera,,,... rasanya dah lama tak up-date dalam blog nie... bukannya apa busy kat tempat kerja, busy melayan anak2, dan busy 3x....

Nie saja nak tayang gambar anak yang ke-3, tengok la dia berposing so cute kan.. so this time i must say thanks to my SIL sebab sudi capture picture my son...

Another picture... ramai teman2 cakap yang my boy nie macam muka ibunya... kalau ditenung memang ya pu... dah keluar dari rahim ibu kan firas... Tapi firas nie nak kena pandai guna psikologi kalau tak angin dia tak baik mengamuk je...


Gambar kat bawah Firas bersama Adam anak my SIL... gambar nie ambil masa SIL dalam pantang lepas operation kat lengan tu... Tapi muka firas tak senyum pulak, muka ada asam...